HEI SINÄ YÖN KIITÄJÄ

Owl

 

Vaihda unettomat yöt rahaksi

ja ryhdy EARLYBIRDIN jakajaksi!

 

EarlyBirdit jakelevat mm. Helsingin Sanomia. Aamun sanomalehtien lisäksi jakelussa on mukana aikakausilehtiä sekä yrityskirjeitä, joita jaetaan aina puolesta yöstä aamukahvihetkeen saakka.  Toimintamme kokoajan kasvaessa tarvitsemme lisää jakajia joukkoomme.

EarlyBird -jakelijana toimit itsenäisesti freelancerina tai yrittäjänä. Saat suunnitella työsi itsenäisesti ja valita minä päivinä teet työtä. Pääset myös vaikuttamaan siihen, millä alueella ja millaisilla jakelureiteillä työskentelet.

Jakelutyöhön tarvitset vain hyvän asenteen, oman auton ja älypuhelimen. Lähetykset toimitetaan sinulle valmiissa jakojärjestyksessä piirikohtaisesti jättöpaikoille, joten lajittelutyötä ei tarvita! Sähköinen jakokirja mahdollistaa nopean ja tehokkaan jakamisen, sekä opastaa työssä eteenpäin.

Tehtävässä onnistumisessa tärkeintä on motivaatio tehdä rankkaakin jakelutyötä aamun varhaisina tunteina, kun muut vielä nukkuvat, sekä halu pelastaa ihmisten aamuhetket toimittamalla heille painetut uutiset ajoissa. Paikallistuntemuksesta, sekä kyvystä tehdä työtä itsenäisesti on etua. Tehtävässä onnistuaksesi sinua tukee alueesi koordinaattori.

EarlyBird – jakajan ominaisuuksia on rehti ja reipas asenne, halu kehittyä jakelutehtävässä, kyky kommunikoida sujuvasti joko englanniksi tai suomeksi, sekä vastuuntunto tehtävää kohtaan.

Voit tutustua jakelualueisiimme ja palkkiomalliin lataamalla itsellesi "EarlyBird jakelu" sovelluksen.

Rekisteröidy jakajaksi  suoraan sovelluksen kautta ja liity mukaan!

 

 

Lisätietoja tehtävästä 040 182 8919 / Mari tai Riku

Soittoaika arkisin klo 13-15