VIP-jakelu

EarlyBird on varhaisjakeluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen myös jakamiensa tuotteiden VIP-jakelupalvelua. Jaamme toiminta-alueillamme sanomalehtiä, aikakauslehtiä, kirjepostia sekä pienpaketteja. Voit tilata meiltä VIP-jakelupalvelun oheisen lomakkeen kautta, jolloin saat yhdellä sopimuksella kaikki jakamamme tuotteet jopa kotiovelle asti.

Lomaketta käyttämällä saat haluamasi palvelun nopeasti käyttöösi, jopa 1-2 arkipäivässä. Voit myös siirtää aloitusajankohtaa jollekin muulle päivälle esimerkiksi siihen, jolloin lehtitilaus astuu voimaan. Otamme sinuun yhteyttä palvelun tilauksen jälkeen vain, jos kaipaamme lisätietoja esimerkiksi laatikon sijainnista.

VIP-jakelupalvelu haja-asutusalueilla

Haja-asutusalueilla voit saada palvelun tonttiliittymässä olevaan laatikkoon.

VIP-jakelupalvelu taajama-alueilla

Kaupunkien taajama-alueilla voit saada palvelun, joko tonttiliittymäsi laatikkoon tai asuntosi oviluukkuun tai tontilla olevaan laatikkoon.

EarlyBirdin VIP-jakelupalvelu on itsenäinen palvelu, joka ei ole sidoksissa kustantamoiden lehtitilauksiin automaattisesti. Jos siis päätät lehtitilauksesi tai tilauksesi on tilapäisesti tauolla, tulee VIP-jakelupalvelu päättää erikseen ellet halua maksaa palvelusta muun EarlyBird jakelun osalta. VIP-jakelupalvelu on toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi päättää käyttämällä oheista VIP-jakelupalvelu lomaketta. VIP-jakelupalvelua ei voi siirtää toiseen osoitteeseen eli se on osoitekohtainen lisäpalvelu.

 

tee sopimus VIP-jakelusta


Nimi *
Nimi
Uusi jakelupaikka *
Postilaatikon tai muun jakelupaikan tarkka sijainti
Uuden VIP-jakelupalvelun aloitusajankohta
Uuden VIP-jakelupalvelun aloitusajankohta
Palvelun toivottu alkamisajankohta, jos muu kuin heti. (Anna alkamisajankohta kuukausi, päivä, vuosi -järjestyksessä).
VIP-jakelupalvelun keskeytys
VIP-jakelupalvelun keskeytys
Mahdollisen yli 1 kk kestävän VIP-jakelupalvelun keskeytysajankohdan voimaantulopäivä. (Anna alkamisajankohta kuukausi, päivä, vuosi -järjestyksessä).
VIP-jakelupalvelun uudelleenaktivointi
VIP-jakelupalvelun uudelleenaktivointi
Mahdollisen yli 1 kk kestävän VIP-jakelupalvelun viimeinen keskeytyspäivä (kuukausi, päivä, vuosi -järjestyksessä).

Hinnat


Jakelu ilman erilliskorvausta on kustantajien kanssa sovittu olevan se, mihin Posti ilman erillistä sopimusta jakaa päiväpostin. Tästä paikasta poikkeava jakelupalvelu on aina maksullinen.


Hinnat:

  • Taajamassa ovelle/laatikkoon oven vieressä 12,50€/kk = 150€/a

  • Taajamassa laatikkoryhmästä kadun varteen tontin liittymään 7,33€/kk = 88€/a

  • Haja-alueella tontin liittymään 9,17€/kk = 110€/a

Poikkeama reitiltä voi olla maksimissaan 1.0 km.

ovikannot.PNG

Palvelu on osoitekohtainen ja se laskutetaan 4 kertaa vuodessa. Samaan osoitteeseen voi tilata useita tuotteita yhdellä erilliskorvauksella. Tekemälläsi tilauksella on 14 vuorokauden etämyynnin peruutusoikeus sopimuksen toimittamisesta. Tarkemmat peruutusohjeet löydät sopimuksesta.

Sopimus VIP-jakelupalvelusta toimitetaan tilaajalle jälkikäteen.