Hei sinä varhaisjakelun ammattilainen

bird-359143__340.jpg

 

Liity mukaan earlybirdiin,

pääset näyttämään kyntesi!

 

EarlyBird toimii tällä hetkellä jo lähes koko Uudellamaalla ja työllistää n. 200 itsenäistä varhaisjakajaa sekä yrittäjää. Varhaisjakeluverkossamme on jaettavana tutut tilattavat sanomalehdet kuten Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja Keski-Uusimaa, sekä aikakauslehtiä kuten Kodin Kuvalehti ja ET – lehti. Jakelussamme kulkee mukana myös osoitteellisia kirjeitä ja pienpaketteja.

Olemme laajentumassa KARJALOHJALLE ja tarvitsemme lisää vahvistusta joukkoihimme myös LOHJALLE.

 

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme uusia VARHAISJAKELUN AMMATTILAISIA.

Varhaisjakelun parissa pääset työskentelemään itsenäisesti ja tekemään jakelutyöstä bisneksen itsellesi.

 

Kaikki jakelussamme olevat tuotteet ovat tilattavia tuotteita, joiden ilmestyminen ajallaan on ensiarvoisen tärkeää asiakkaillemme. Tehtävänäsi on osallistua tiiviisti jakotyöhön, mutta myös osaltasi tukea jakelun onnistumista sovituilla alueilla erilaisissa tehtävissä.

 

Odotamme, että sinulta löytyy vähintään 2 vuoden kokemusta sanomalehtien jakelusta tai vastaavasta yötyöstä. Olet toiminut varhaisjakajana, esimiehenä tai toiminut yövalvojana. Yrittäjänä toimiminen tai yrittäjähenkisyys on selkeä etu. Odotamme myös oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä.

 

Työt alkavat syyskuussa tai sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin jätä yhteystietosi meille lomakkeen kautta tai soita.

 

 Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 13:00–15:00

Mari ja Riku puh. 040 182 8919

 

 

Meistä


Sanoman DNA:han on aina ollut kirjoitettuna edistyksellisyys. Ei vain journalismissa, vaan kaikessa toiminnassa. Digitaalisuus muutti mediamme entistä käyttäjälähtöisemmäksi, nyt se muuttaa jakelua. EarlyBird on uusi palvelu, joka tekee öisestä lehdenjakamisesta jokaiselle mahdollisuuden tienata. EarlyBird tulee työllistämään huomattavan määrän suomalaisia, antaen heille mahdollisuuden päättää itse omista työvuoroistaan ja siitä, paljonko haluavat ansaita. Kaikki voittavat; tilaajat saavat luotettavasti lehtensä kuten ennenkin ja jakajat vapautensa lisäksi kelpo korvauksen. Jakajaksi voi ilmoittautua kuka tahansa kokeneista postinkantajista opiskelijoihin.