Varhaisjakajaksi Uudellemaalle

 

Uusille yrittäjille paikkoja EARLYBIRDIN riveissä!

Jakelutyö on parhaimmillaan rankkaa ruumiillista työtä, sitkeyttä ja hyvää autonkäsittelytaitoa vaativaa puuhaa tuulessa ja tuiskussa. Öinen jakelutyö myös palkitsee tekijäänsä, takuuvarma työrauha, kaikki päivät vapaata aikaa ja tienestit kohdallaan!

Mikäli olet tottunut valvomaan öisin ja liikkumaan pimeän aikaan, eikä tulevat räntäsateet lannista, niin nyt sinulla olisi mahdollisuus liittyä mukaan jakeluumme. Nimittäin syksyn saapuessa ja öiden pimetessä EarlyBirdiin tulee avautumaan muutamia jakajan paikkoja ympäri Uuttamaata.

 
newspapers-3670570_640.jpg

Tuotteet

Jakelutuotteina on tilattavia sanomalehtiä, kuten Helsingin Sanomat, Länsi-Uusimaa ja Västra Nyland. Lisäksi osalla alueitamme jaetaan myös osoitteellista jakelua kirjeiden ja pienpakettien muodossa.


 

Jakoaika

Haemme ensisijaisesti seitsemänä päivänä viikossa työskenteleviä jakajia, mutta myös harvemmin tekeville on tarvetta. Jakeluaikaa on neljästä kuuteen tuntiin vaikka joka yö. Voit halutessasi tehdä töitä esimerkiksi viitenä päivänä viikossa tai aina tarvittaessa hälytystyönä. Suunnittelet siis itse oman työaikasi ja tahtisi.

Työkorvaus

Meillä hyvästä työstä maksetaan kelpo korvaus. Varhaisjakajana tienestisi määräytyvät tehdyn työn mukaan ja kuukausiansiosi voi olla yli neljätuhatta euroa.

 

Edellytykset

EarlyBird – jakajan ominaisuuksia on rehti ja reipas asenne, kyky kommunikoida sujuvasti joko englanniksi tai suomeksi, sekä vastuuntunto tehtävää kohtaan. Jakeluun tarvitset oman auton ja älylaitteen.

Haku

Jakajahaku käy nyt kuumimmillaan  LOHJALLA JA KIRKKONUMMELLA

Jos koet soveltuvasi hommaan, niin täytä yhteystietolomake ja liity mukaan!

EarlyBird jakajat arvostavat mm. yötyön tarjoamaa työrauhaa, joustavuutta, hyvää porukkaa, sekä työstä maksettavia palkkioita. Tutustu tarkemmin EarlyBird -jakajiin, niin tiedät miksi.

Jakajasovellus

Voit tutustua tarkemmin jakelualueisiin ja palkkiomalliin lataamalla itsellesi "EarlyBird jakelu" -sovelluksen ja rekisteröitymällä jakajaksi.

iphone-7-3171205_640.jpg