Earlybird jakajat esittelyssä

 

Miia

EarlyBird-jakaja Miia jakaa lähes jokaisella EarlyBirdin jakelualueella. Hän on valmis menemään aina sinne, missä apua eniten tarvitaan.

Katso videolta, mitä jakajan työ Miialle merkitsee:

 
arun.jpg

Arun

Aina valmis auttamaan!

Arun Raj Olnedian perusti ARN Services Oy:n Early Bird -lehdenjakotyötä varten. Nurmijärven alueella työskentelevä Arun jakaa lehtiä siellä missä tarvitaan ja opastaa etenkin uusia, ulkomaalaisia lehdenjakajia työn alkuun.

Arun on työskennellyt ennen Suomeen muuttoa hyvin erilaisissa tehtävissä.

– Tulin Suomeen opiskelemaan ja tein töitä osa-aikaisesti Postilla opintojeni ohessa. Tämän jälkeen siirryin Early Bird -jakajaksi ja perustin oman yrityksen. Olen aina ollut kiinnostunut yrittäjyydestä ja olin haaveillut yrityksestä pitkään. Early Bird oli tähän hyvä ja riskitön mahdollisuus, Arun summaa.

 
 
leo 2.jpg

Tässä on Leo

Early Bird -lehdenjakaja Leo Hyvönen

 

Leo Hyvönen aloitti Early Bird -lehdenjakajana marraskuussa 2017. Heti ensikokeilun jälkeen hän tiesi, että tämä työ sopii juuri hänelle.

–       Yllätyin myönteisesti miten hyvin lehdenjakajan työ sopii minulle. Tykkään ajaa autolla ja tehdä työtä joustavasti, omassa tahdissa. Minulla on aiempaa kokemusta lehdenjaosta Postilla, mutta siitä on vuosia aikaa. Silloin ei ollut käytössä sähköisiä järjestelmiä ja lehdet jaettiin jalkapatikassa. Opin äkkiä Early Bird -jakajan työn ja yövalvominenkaan ei ole ollut ongelma, Leo Hyvönen sanoo...

 
Elli ja koira.jpg
 
 
 
 
 
 

armin tarina

Tutustu kirjanpitäjä-yrittäjä, lehdenjakaja Armiin.

Armi toimii Early Bird -lehdenjakajana muutamana yönä viikossa. Päivisin hän työskentelee kirjanpitäjänä omassa yrityksessään.

Armi aloitti Early Bird -jakajana marraskuussa. Hän on työskennellyt aiemmin Leijonajakelussa sekä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä että sovellusasiantuntijana ja tuotteistajana.

– Teen kirjanpitotyön lisäksi edelleen myös sovellusasiantuntijan työtä konsultin ominaisuudessa. Jaan lehtiä vaihtelevasti 0-5 yötä viikossa. Keskimäärin työssä kuluu 2-3 yötä viikon aikana. Näin pystyn hoitamaan myös päivätyöni, kun valvomista ei tule liikaa. Otan pieniä tirsoja yötyön jälkeen ja nukun viikonloppuisin enemmän univelkoja pois, Armi sanoo...

 
Autossa_1499241801.jpeg

Ellin tarina

Elli - EarlyBird jakaja Askolasta jakaa sivutöikseen sanomalehtiä toiminimellä earlybirdin riveissä.

 

Hyviin tapoihin kuuluu itsensä esittely. Aloitetaan siis sillä. Minä olen Elli, keski-ikäinen kivenjalostaja Askolasta, ja jakelen sivutöikseni sanomalehtiä toiminimellä EarlyBirdin riveissä. Kiveä olen jalostanut jo 16 vuotta. Henkilökohtaisesti pidän suurimpana saavutuksenani Helsingin Musiikkitaloa, jonka pihalaattojen ja muurikivien kanssa painoin taannoin 70-tuntista työviikkoa. Olen todella ylpeä työstäni ja ammattitaidostani enkä ole koskaan voinut kuvitella, että mikään muu työ voisi olla minulle mitään muuta kuin juttu, josta saa rahaa...

 
armi.jpg
 
 
 
 
 
 

yrittäjän vinkit

-Starttiraha

Yrittäjä, Early Bird -lehdenjakaja sai starttirahan marraskuussa 2017. Hän työskentelee Early Bird -jakajana Nummelan ja Vihdin alueella.

Early Bird -jakaja työskentelee toiminimellä ja on kokenut Early Bird -työn juuri itselleen sopivaksi. Early Bird -jakelutyö on helppo tapa kartuttaa ansioita ja sitä voi tehdä päätyönä tai lisäansiona. Hän myös kannustaa aloittelevia yrittäjiä hakemaan starttirahaa. Starttirahan saamisen edellytyksenä on yrittäjyyskurssi, jonka myös hän on käynyt. 

Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon strattirahaa hakiessa...