Nummi-Pusula

 

Nummi-Pusulan jakelu

 

Nummi-Pusulan alue on laajan alansa vuoksi jakautunut useaan alueeseen Nummeen, Pusulaan ja Saukkolaan. Jakopiirejä on kaiken kaikkiaan 10 jotka ovat hyvin samantyylisiä. Kaikki piirit ovat pitkiä lenkkejä, joita on kätevintä jakaa auton kanssa. Kilometrimäärä vaihtelee n. 40 - 80 kilometrien välillä. Piiristä riippuen myös jaettavien nimikkeiden määrä vaihtelee. Helsingin Sanomien lisäksi jaettavana on myös muita yhteisjakelussa olevia lehtiä kuten hufvudstadsbladet ja Länsi-Uusimaa. Arkipäivisin jakelussa on mukana myös osa aikakausilehdistä, kuten Me Naiset ja Rakennuslehti. ET-lehti ja kirjejakelu on mukana osoitteellisena jakeluna.

Jakelualueet

Nummi-Pusulan jakopiirien noutolaatikko sijaitsee jakelullisesti keskeisellä sijainnilla Saukkolassa, Saukkolan Veikon Koneen seinustalla. Toimitamme lehdet laatikkoon hyvissä ajoin, heti puolen yön jälkeen, jotta lehden jakelulle jää hyvin aikaa. 

 

Piiritiedot

Piiritiedoista löytyy kilometrimäärä, lehtien määrä, piirin suorittamiseen menevä laskennallinen aika sekä palkkion suuruus. Kaikki taulukoissa esitetyt luvut ovat suuntaa antavia ja saattavat vaihdella päivittäin tilauskannan vaihtelun mukaan. Piirin jakelusta maksettava palkkio pysyy kuitenkin samana, viikonpäivään katsomatta.

Oman tilanteesi mukaan voit valita itsellesi yhden tai useamman piirin jaettavaksi haluamillesi päiville.

Esimerkki palkkiotaulukosta*

*Voimassa 12.12.2017 alkaen. Palkkiotaulukkoon on mahdollista tulla muutoksia, mikäli tilaajamäärä tai tilattujen nimikkeiden määrä muuttuu radikaalisti normaalista vaihtelusta poiketen.

*Voimassa 12.12.2017 alkaen. Palkkiotaulukkoon on mahdollista tulla muutoksia, mikäli tilaajamäärä tai tilattujen nimikkeiden määrä muuttuu radikaalisti normaalista vaihtelusta poiketen.

 

Esimerkiksi:

”Jokke Jakelija” kuuluu jakajien viikonloppuheimoon. Päivät Jokke työskentelee muissa hommissa, mutta nyt on lomamatka Sirpalle luvattuna, joten hän jakaa kolmea piiriä la-su koko syksyn ajan. Rahaa matkakassaan kertyy yli 3000 € ja talvehtimaan he lentävät lämpimimmille vesille.

Tarkempaa tietoa jakelupiiristä, kuten reiteistä ja reittikartoista saat alueen koordinaattorilta tehtyäsi sopimuksen.