Sinustako Earlybird?

Sanoma Media Finlandiin kuuluva EarlyBirdEarlybird hakee riveihinsä uusia varhaisjakelijoita. Kaikille varhaisjakelu ei sovi, mutta parhaimmillaan jakelu on itsenäistä ja antoisaa hommaa, jossa työrauha on taattu ja tienesteihin voi itse vaikuttaa.

Etsimme nyt jakajia erityisesti alueille

järvenpää, vihti, Lohja

 

Kenelle työ sopii?

Jos arvostat myöhäisiä yöunia, työ ei välttämättä ole sinua varten. Jos taas tahdot tehdä työt pois alta aamuyöllä ja säästää valoisan ajan omiin tekemisiisi, varhaisjakelu voi olla juuri sinua varten. Työssäsi käytät omaa autoa, jakelureitit ja lisätiedot saat kännykkääsi sovelluksen kautta.

Aiempaa kokemusta yötyöstä tai varhaisjakelusta ei tarvita. Sitoutuneisuus ja kyky itsenäiseen työhön ovat töissä tärkeitä, ja siksi haemme erityisesti yrittäjiä riveihimme. Voit olla myös kevytyrittäjä tai freelancer. Varhaisjakelijana työskentely ei estä sinua vastaanottamasta muita toimeksiantoja, joten voit tehdä työtä haluamasi määrän ja rakentaa arjestasi omannäköisesi. 

 

TIENAA TEHOKKAASTI, JOUSTAVASTI JA ITSENÄISESTI

Varhaisjakelu tehdään aamuyön aikana jakelupiirillä. Jakajat valitsevat itse jakopiirinsä ja jakelupäivät, joko päiväkohtaisesti tai toistuvasti. Palkkion suuruus perustuu jakelumäärään - palkkio on siis sitä korkeampi, mitä enemmän ja useammin jakoja tekee. 

Haettuasi jakajaksi saat lisätietoja sähköpostiisi jakelun aloittamisesta. Jakajasovellus kannattaa ladata mahdollisimman pian. Sovelluksen avulla varaat ja kuittaat jakelusi ja saat vahvistuksen jakelupalkkiostasi. Palkkio maksetaan viikoittain, ja palkkio saapuu ilmoittamallesi pankkitilille noin kahden viikon viiveellä.

Palkkiolaskurin avulla voit selvittää arvion tuloistasi EarlyBird-jakajana.

 

Mitä sinä tekisit jos olisi koko päivä aikaa

#kokopäiväaikaa