Kerava

 

Keravan jakelu

kerava.png

Keravalla jakelu alkoi kesäkuussa 2018 Helsingin Sanomien jakelulla. Keravan alue on jaettu 62 eri piiriin, josta jokainen jakaja voi rakentaa itselleen sopivimman jakelukokonaisuuden. Piirit ovat pieniä, noin 400 talouden kokoluokassa olevia kerrostalo- ja pientalopiirejä, joita voi jakaa niin omalla autolla kuin polkupyörälläkin. Keskustan pienet piirit ovat tilausmäärältään suurempia, mutta kilometreissä pienempiä, joka sekin vaikuttaa osaltaan mm. jakelusta maksettaviin palkkioihin.

Jakelupiirit, palkkiot, jaettava lehtimäärä jne ovat nähtävissä EarlyBird jakelusovelluksesta, joka on jakajan tärkein työväline. Jakajasovellus ohjaa jakajaa tekemään jakelutyön alusta loppuun aina palkkion maksuun saakka. Ja mikä parasta, rahaa saa vaikka joka viikko!

Helsingin Sanomien lisäksi EarlyBirdin jakeluun Keravalle tulee mukaan muita sanomalehtiä ja aikakauslehtiä, muun muassa Me Naisia, ET-lehteä ja Rakennuslehteä, sekä kirjeitä ja viimeisimpänä tuotteena myös paketteja.

 

Piiritiedot

Esimerkki Keravan palkkiotaulukosta

Esimerkki Keravan palkkiotaulukosta

  • Piiritiedoista löytyy kilometrimäärä, lehtien määrä, piirin suorittamiseen menevä laskennallinen aika sekä palkkion suuruus yhdeltä jakelukerralta . Kaikki taulukoissa esitetyt luvut ovat suuntaa antavia ja saattavat vaihdella päivittäin tilauskannan vaihtelun mukaan. Piirin jakelusta maksettava palkkio pysyy kuitenkin samana, viikonpäivään katsomatta. Jakelupiirin ajantasaiset tiedot ja palkkiot näet jakajasovelluksesta tarkastellessasi kutakin piiriä.

  • Oman tilanteesi mukaan voit valita itsellesi yhden tai useamman piirin jaettavaksi haluamillesi päiville.