tienaa jakelulla

 

Jakeluduunilla lisätienestiä

EarlyBirdit jakaa tällä hetkellä noin 1,5 miljoonaa lähetystä kuukaudessa. Lähetysten määrä tulee kasvamaan loppuvuoteen mennessä, joten nyt on uusia jakajan paikkoja auki ympäri Uuttamaata.

Mikäli olet tottunut valvomaan öisin ja liikkumaan pimeän aikaan, eikä unirytmin vaihtaminen ole ongelma, niin nyt sinulla olisi mahdollisuus liittyä mukaan jakeluumme.

Jakeluduuni sopii hyvin keikkaduunareille tai vaikka opiskelun oheen lisätienestiksi. Jakelua voi tehdä oman aikatalulun mukaisesti esimerkiksi viikonloppuisin tai aina tarvittaessa. Mikäli kalenterissasi on tarpeeksi löysää ja aikaa riittää, on jakelua mahdollista tehdä vaikka joka päivä.

 
nainen ratissa.jpg

Mitä jaetaan?

Jakelutuotteina on tilattavia sanomalehtiä, kuten Helsingin Sanomat, Länsi-Uusimaa ja Västra Nyland. Lisäksi osalla alueitamme jaetaan myös osoitteellista jakelua kirjeiden ja pienpakettien muodossa.

Milloin jaetaan?

Jakelu alkaa keskiyöllä ja jatkuu aamuvarhaiseen, eli duunia voi tehdä neljästä kuuteen tuntiin vaikka joka yö. Suunnittelet kuitenkin itse tarkemmin oman työaikasi ja tahtisi.

Mitä maksetaan?

Meillä hyvästä työstä maksetaan kelpo korvaus. Jakeluduunia tehdään freelancer-työnä verokortilla. Palkkiot maksetaan kerran viikossa perjantaisin, joten massit on käytössä varsin nopeasti.

 

Edellytykset

EarlyBird – jakajan tulee osata sujuvasti joko englantia tai suomea. Tässä duunissa tarvitaan myös omaa autoa ja puhelinta, sekä vähintään 18 -vuoden ikää.

 

Jakajahaku käy nyt kuumana!

Jos koet soveltuvasi duuniin, niin täytä yhteystietolomake ja liity mukaan!

Jakajasovellus

Jakelua helpottamassa on sähköinen jakokirja joka opastaa reitillä alusta loppuun saakka.

Voit tutustua tarkemmin jakelualueisiin ja palkkiomalliin lataamalla itsellesi "EarlyBird jakelu" -sovelluksen ja rekisteröitymällä jakajaksi.

iphone-7-3171205_640.jpg

Miksi jakeluduuniin?
EarlyBird jakajat arvostavat mm. yötyön tarjoamaa työrauhaa, joustavuutta, hyvää porukkaa, sekä työstä maksettavia palkkioita. Tutustu tarkemmin EarlyBird -jakajiin, niin tiedät miksi.