Tutustu jakelualueisiimme

 
Hesari aluellamme alt="hesari kannon päällä earlybirdin jakelualueella"

 

 

 

Toiminta-alueemme

EarlyBird aloitti toimintansa kesäkuussa 2016 Karkkilassa, jonka jälkeen toimintaa on laajennettu jo kuudelle paikkakunnalle. EarlyBird toimii tällähetkellä Karkkilassa, Keravalla,  Mäntsälässä, Nummi-Pusulassa, Nurmijärvellä ja Vihdissä.

Haemme voimakasta kasvua lähivuosina. Kesällä 2018 laajennumme vielä Järvenpäähän ja siitä seuraavat alueet tulevat mukaan loppuvuodesta. Tavoitteenamme on olla yksi suurimmista jakelutoimijoista Uudellamaalla.  Sanomalehtien ohella EarlyBirdin varhaisjakelussa jaetaan myös aikakauslehtiä, kirjepostia sekä pienpaketteja. 

Tietoa meistä

Sanoman DNA:han on aina ollut kirjoitettuna edistyksellisyys. Ei vain journalismissa, vaan kaikessa toiminnassa. Digitaalisuus muutti mediamme entistä käyttäjälähtöisemmäksi, nyt se muuttaa jakelua. EarlyBird on uusi palvelu, joka tekee öisestä lehdenjakamisesta jokaiselle mahdollisuuden tienata. EarlyBird tulee työllistämään huomattavan määrän suomalaisia, antaen heille mahdollisuuden päättää itse omista työvuoroistaan ja siitä, paljonko haluavat ansaita. Kaikki voittavat; tilaajat saavat luotettavasti lehtensä kuten ennenkin ja jakajat vapautensa lisäksi kelpo korvauksen. Jakajaksi voi ilmoittautua kuka tahansa kokeneista postinkantajista opiskelijoihin.