Tutustu jakelualueisiimme

 

Toiminta-alueemme

EarlyBird aloitti toimintansa kesäkuussa 2016 Karkkilassa, jonka jälkeen toimintaa on laajennettu jo usealle paikkakunnalle. EarlyBird toimii tällähetkellä Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla,  Mäntsälässä, Nummi-Pusulassa, Nurmijärvellä ja Vihdissä.

Haemme voimakasta kasvua lähivuosina. Loppuvuodesta 2018 laajennumme vielä mm. Hyvinkäälle ja Tuusulaan. Yhtenä tavoitteenamme on mm. taata sanomalehtien jakelu seitsämänä päivänä viikossa toiminta-alueillamme.  Sanomalehtien ohella EarlyBirdin varhaisjakelussa jaetaan myös aikakauslehtiä, kirjepostia sekä pienpaketteja. 

Hesari aluellamme alt="hesari kannon päällä earlybirdin jakelualueella"
 EarlyBird-jakelun toiminta-alueet 2018

EarlyBird-jakelun toiminta-alueet 2018

 

Tietoa meistä

Sanoman DNA:han on aina ollut kirjoitettuna edistyksellisyys. Ei vain journalismissa, vaan kaikessa toiminnassa. Digitaalisuus muutti mediamme entistä käyttäjälähtöisemmäksi, nyt se muuttaa jakelua. EarlyBird on uusi palvelu, joka tekee öisestä lehdenjakamisesta jokaiselle mahdollisuuden tienata. EarlyBird tulee työllistämään huomattavan määrän suomalaisia, antaen heille mahdollisuuden päättää itse omista työvuoroistaan ja siitä, paljonko haluavat ansaita. Kaikki voittavat; tilaajat saavat luotettavasti lehtensä kuten ennenkin ja jakajat vapautensa lisäksi kelpo korvauksen. Jakajaksi voi ilmoittautua kuka tahansa kokeneista postinkantajista opiskelijoihin.