Aloita uusi ura ja anna valoisan aika itsellesi

EarlyBird vastaa laadukkaiden lehtien, kuten Helsingin Sanomien ja Kauppalehden, päivittäisestä jakelusta. Palkitsevaan ja motivoituneeseen joukkoon liitytään rekisteröitymällä EarlyBird-sovellukseen. Seuraat jakelureittejä ja ansioita kätevästi sovelluksella, mikä tekee työstä joustavaa ja itsenäistä. Työ ajoittuu aamuyöhön, loppupäivä on aikaa itsellesi.

mini_Earlybird-5X.jpg
mini_Earlybird-135X.jpg

Tienaa tehokkaasti, joustavasti ja itsenäisesti

Jokainen jakaja on itsenäinen toimija. Jakelusovellus näyttää reitin pituuden ja arvioidun ajan, lehtien määrän sekä maksettavan korvauksen. Sinä päätät, koska ja kuinka paljon työskentelet.

Parhaat jakelijat pääsevät jopa 1000 euron viikkoansioihin ja mukaan voi lähteä lähes kuka tahansa. Korvaus maksetaan verokortille työkorvauksena, voit laskuttaa myös kevytyrittäjäpalvelun tai oman yrityksen kautta. 

mini_Earlybird-1.jpg

Unelmatyö aamuvirkuille ja aktiivisille

Jakelu tapahtuu silloin kun muut vielä nukkuvat. Tilatut lehdet toimitetaan perille odottamaan asiakkaan aamutoimia. Menestyminen vaatii reipasta otetta ja oikeaa asennetta.

Jakajan työ on palkitsevaa, mutta aikataulut voivat vaatia totuttelua. Tekemällä jakajatestin voit selvittää, onko sinussa ainesta EarlyBirdiksi.

mini_Earlybird-34.jpg

Töitä tarjolla

Jakajille on nyt kasvava kysyntä. Aloittamaan pääset nopeasti ja ensimmäiset ansiot voivat olla tililläsi jo kahden viikon kuluttua. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Meiltä saat:

  • laadukkaat lehdet

  • selkeän ja helppokäyttöisen sovelluksen

  • hyvät ansaintamahdollisuudet

  • itsenäisen ja joustavan työn

  • koko päivän aikaa itsellesi

  • Palkkiot nopeasti tilillesi

 

MITÄ SINÄ TEKISIT, JOS OLISI KOKO PÄIVÄ AIKAA 

#kokopäiväaikaa

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.