EarlyBird on pieni mutta pippurinen Sanoma Media Finlandiin kuuluva yksikkö rikkomassa jakelun perinteitä ja vastaamassa tulevaisuuden työelämän haasteisiin.

Toimintamme jälleen laajentuessa etsimme kesäkuusta alkaen jakajia

Kirkkonummelle, Siuntioon, Lohjalle ja Virkkalaan

 

UNELMATYÖ AAMUVIRKUILLE JA AKTIIVISILLE

Jakelu tapahtuu silloin kun muut vielä nukkuvat. Tilatut lehdet ja kirjeet toimitetaan perille odottamaan asiakkaan aamutoimia.

Menestyminen vaatii reipasta otetta ja oikeaa asennetta. Tässä tehtävässä onnistuu parhaiten henkilö, joka ymmärtää jakelun kokonaisuutena tilaus-toimitusketjussa ja kykenee omalla toiminnallaan varmistamaan jakelun sujuvuuden. Hallitsee hermonsa liukkaillakin keleillä mutta ei anna kiireen tunnun vaikuttaa jakelun laatuun. EarlyBird –jakajat arvostavat työn itsenäisyyttä, työrauhaa ja työstä maksettavaa korvausta.

Teemme töitä tosissamme, mutta emme totisesti.

 

TIENAA TEHOKKAASTI, JOUSTAVASTI JA ITSENÄISESTI

Jokainen jakaja on itsenäinen toimija. Jakelusovellus näyttää reitin pituuden ja arvioidun ajan, lehtien määrän sekä maksettavan korvauksen. Sinä päätät, koska ja kuinka paljon työskentelet. Parhaat jakelijat pääsevät jopa 1000 euron viikkoansioihin ja mukaan voi lähteä lähes kuka tahansa. Korvaus maksetaan verokortille työkorvauksena, tai laskulla kevytyrittäjäpalvelun tai oman yrityksen kautta. 

 

Mitä seuraavaksi?

EarlyBird tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana osana nopeasti kasvavaa toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella 040 182 8919 tai info@earlybird.sanoma.com

Käsittelemme rekisteröitymisiä sitä mukaan, kun niitä saapuu, eli ethän aikaile! Me jo kovasti odotamme uusia EarlyBirdejä riveihimme.

Meiltä saat:

  • laadukkaat jakotuotteet

  • selkeän ja helppokäyttöisen sovelluksen

  • hyvät ansaintamahdollisuudet

  • itsenäisen ja joustavan työn

  • koko päivän aikaa itsellesi

Aloittamaan pääset nopeasti ja ensimmäiset ansiot voivat olla tililläsi jo kahden viikon kuluttua. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

 
Uusin kartta.jpg

Tietoa meistä

EarlyBird vastaa laadukkaiden sanomalehtien, kuten Helsingin Sanomien päivittäisestä jakelusta. Varhaisjakeluverkossamme jaetaan myös kirjeitä ja aikakauslehtiä, joten jaettavia tuotteita on yli miljoona lähetystä kuukaudessa.

Jakajille on kasvava kysyntä nyt myös Järvenpäässä, Karkkilassa, Nummelassa ja Nummi-Pusulassa.

Tutustu tarkemmin

 

Mitä sinä tekisit jos olisi koko päivä aikaa

#kokopäiväaikaa